Cum te putem ajuta?

Revenire jucător după ştergerea informaţiilor RGPD

Odată ce contul este închis şi informaţiile personale sunt şterse conform Regulamentului general privind protecţia datelor (RGPD), informaţiile contului tău nu vor mai fi disponibile.

Poţi înregistra un cont nou pe site-ul nostru (supus restricţiilor).

Părerea ta

A răspuns acest articol întrebării tale?

Articole ajutătoare conexe