Conturi autoexcluse

Ai opţiunea de a te autoexclude atunci când doreşti să iei o pauză. Dacă ai optat să utilizezi funcţia noastră de excludere, te vei putea bucura din nou de jocurile noastre după ce expiră perioada de excludere.

Contul prietenului meu a fost restricţionat după ce m-am autoexclus, de ce?

Toţi jucătorii care au o relaţie puternică cu contul tău nu vor putea juca atât timp cât contul tău este exclus. După ce expiră perioada de autoexcludere, vor putea juca din nou.

Dacă cineva cunoscut a fost restricţionat din cauza relaţiei cu contul tău, solicită-i să ne contacteze. Vom verifica situaţia şi vom acorda ajutor individual.

Informaţii importante de ştiut

Nu putem confirma sau furniza nicio informaţie despre conturile altor jucători.

Părerea ta

A răspuns acest articol întrebării tale?

Articole ajutătoare conexe